Семінар по сонячних колекторах ТМ Meibes та опаювальному обладнанню ТМ Kiturami — підсумок

15 вересня 2012 р.
У Львові, на базі тренінг-центру ПП «Берлин», відбудеться презентація газового обладнання італійського виробника Cosmogas srl.

У п'ятницю, 14 вересня 2012 року, на базі ПП «Берлин» в чергове пройшов технічний семінар опалювальної техніки. Тема зустрічі була сконцентрована на особливостях встановлення опалювального обладнання ТМ Kiturami та ТМ Meibes.

Компанія Meibes 45 років на ринку Європи яка пропонує групи швидкого монтажу від ручного - індивідуального до промислового. На семінарі зокрема представниками було підняте питання щодо ефективного використання відновлювальних джерел енергії — зокрема сонця у системах опалення, а також формування згрупованої системи на базі продуктів ТМ Meibes.

На семінарі учасники мали можливість задавати технічні питання та розглядати монтажні схеми у яких бралося до уваги вид палива та особливості монтажу. Також до уваги слухачів було зроблене порівняння з аналогічними продуктами по таких параметрах як ціна та надійність.

Після обіду технічний семінар продовжив представник Південнокорейської компанії Kiturami — одиного із провідних виробників, що спеціалізується на кондиціюванні повітря і опаленні. Технічний менеджер Віталій Зіневич у презентації розповів про переваги котлів із конкурентами з точки зору економності, ефективності роботи та цінової політики.

На семінарі було представлено — газовий котел Kiturami World Plus із особливим теплообмінником бойлерного накопичення води, який тестувався в робочих режимах. Усі учасники мали змогу взяти участь у демонтажі та монтажі основних деталей — таких, як: пальник, температурні датчики, газовий клапан та виносний блок управління.

Після закінчення презентації повної лінійки опалювального обладнання у дискусійному режимі пройшла бесіда щодо особливостей та економічної доцільності встановлення даної техніки в Україні. Всі учасники погодились що в даній ціновій категорії обладнання Kiturami є лідером і не має аналогів серед вітчизняних виробників.