Семінар по газових котлах Navien — оновлено

03 липня 2012 р.
Корпорація Navien — лідер опалювальної техніки в Південній Кореї та Тихоокеанському регіоні — спільно із ПП «Берлин» провела означомчий навчально-технічний семінар

Лідер опалювальної техніки у Південній Кореї та Тихоокеанському регіоні — корпорація NAVIEN спільно з ПП «Берлин» провела черговий навчальний семінар.

На семінарі, який проводив технічний директор Константин Трофімов, відбулася презентація технічної документації та гарантійних зобов’язань Navien, особливостей та загальних характеристик опалювальних котлів, опис основних функцій, компонентів та переваг у порівнянні із конкурентами настінних котлів серії Ace ATMO та COAXIAL. Було розглянуто будову та конструктивні особливості конденсаційної техніки та доцільність їх придбання для кінцевого споживача.

В кінці ознайомлення із корейськими новинками Константин Вікторович з радістю відповів на поставлені запитання. Усі слухачі мали можливість не тільки побачити, почути про іновації у опалювальній техніці, а також взяти участь у демонтажі та монтажі деталей котла серій Ace атмосферного типу.

Семінар по газових котлах Navien 1 Семінар по газових котлах Navien 2 Семінар по газових котлах Navien 3
Семінар по газових котлах Navien 4