Компанія Cosmogas в черговий раз провела ряд семінарів по газовій опалювальній техніці

28 січня 2012 р.

19—23 грудня 2011 року на базі ПП »Берлин» відбулися навчальні спеціалізовані семінари «Особливості монтажу та експлуатації опалювального обладнання компанії »Соsmogas». Семінари були проведені в містах Кам’янець-Подільський, Рівне, Львів та Київ.

В ході семінарів, які були розраховані на популяризацію енергоощадного і екологічного обладнання Cosmogas, були розглянуті такі питання як:

  • Будова та специфіка роботи газових котлів BMS, AXIA та NOVAdens.
  • Особливості вибору і монтажу обладнання. Його ремонт та обслуговування.
  • Модульні котельні конденсаційного типу.
  • Інерційний настінний бойлер з безперервним виробництвом гарячої води.

Менеджер з продажу компанії Cosmogas по східноєвропейському регіону — Аріна Чіпчаєва — ознайомила учасників з модельним рядом, технічними особливостями і перевагами обладнання Cosmogas зробивши акцент на низьких затратах газу, високій якості, екологічності і використанні новітніх технологій, виробництву гарячої санітарної води у великих кількостях, а також відповідності обладнання європейським стандартам. «Великі об'єми гарячої санітарної води завжди та усюди» — ось основний девіз котлів марки Cosmogas. І як результат — унікальний теплообмінник, який є гордістю компанії.

Спеціально для інженерів по ремонту була розроблена нова програма, що включає теоретичну частину, відеоматеріали і практичні роботи на новому стенді.

Берлин Cosmogas семінар Берлин Cosmogas семінар Берлин Cosmogas семінар

Щоб закріпити теоретичний матеріал, під керівництвом технічного промоутера фірми Cosmogas Мароуана Хічама були проведені практичні заняття для сервісних інженерів по ремонту обладнання, розглянуті питання по встановленню додаткових аксесуарів та особливості роботи в умовах України. Також була оглянута модульна котельня на 700 кВт в мотельному комплексі в с. Зимна Вода, Пустомитівського району, змонтована на базі енергоощадного, екологічного обладнання фірми Cosmogas.

Cosmogas Берлин котельня Cosmogas Берлин котельня

Ми впевнені, що сьогодні, в період економічної кризи, енергозбереження стає не просто економічно доцільним кроком, а безпосередньою умовою виживання. А практичне освоєння енергоощадного, високотехнологічного обладнання фірми Cosmogas спеціалістами по сервісному обслуговуванню, дозволить значно підвищити рівень їх кваліфікації, а також — використовувати отримані навики при його практичній експлуатації.

Cosmogas Берлин Кам’янець-подільський Cosmogas Берлин Рівне