Опалювальна техніка фірми Cosmogas

Опалювальна техніка фірми Cosmogas, яка вирізняється виключною надійністю, економічністю та сучасним дизайном, з’явилася на теренах України майже десять років тому і всі, хто мав змогу придбати її задоволені до сьогоднішнього дня. У кожному агрегаті, як правило, дві-три технічних новинки, захищених патентами, що ставить їх на крок попереду від виробів інших фірм на ринку опалювальної техніки.

Хочемо познайомити всіх зацікавлених з наступними новинками від Cosmogas, які допоможуть заощадити ваші емоції і кошти:

Термічні модулі і системи опалення з використанням альтернативних джерел енергії Cosmogas.

SOLARdens — компактний термічний модуль конденсаційного типу, який призначений для опалення та виробництва гарячої води за допомогою тепла, отриманого від сонячних батарей. Він має вбудований бойлер з подвійним змієвиком на 200 л. Особливістю SOLARdens є використання сонячного тепла, тобто рекуперація «безкоштовної» енергії сонця для розігріву бойлера. Якщо бойлер не нагрівається через відсутність сонця, то в цьому випадку автоматично вмикаєтсья конденсаційний котел на опалення та підігрів води, без участі бойлера. SOLARdens має можливість підключення різних контурів опалення, таких як радіатори, «теплі підлоги», каміни. SOLARdens випускається потужністю 15, 24, 34 кВт. Всі його компоненти зібрані в єдиний блок з невеликими розмірами 830х390х1970 мм.

COMBIdens – термічний модуль конденсаційного типу великої потужності підключений в каскад. Діапазон регулювання потужності від 8 до 720 кВт. Великою перевагою модуля COMBIdens є автоматичне пристосування до фактичних вимог системи опалення, зберігаючи ККД 110,1%. Весною та восени, маючи максимальну потужність 720 кВт, модуль може виробляти до 8,3 кВт. Таким чином при використанні малої потужності досягається збереження енергії і економія коштів власника.

Конденсаційна техніка Cosmogas

Перш за все – це котел конденсаційного типу NOVAdens K. Що таке К або система KERS?

При закритті крану після забору води, циркуляційний насос переносить невикористане тепло від первинного теплообмінника C.R.R. у вторинний теплообмінник з накопичуванням води ACQUAJET, розігріваючи воду яка знаходиться в ньому. Завдяки такій системі при повторному відкриванні крану споживач отримує гарячу воду відразу і без вмикання пальника. Без ACQUAJET тепло від первинного теплообмінника С.R.R. було би втрачене.

Котли TOPdens випускаються потужністю 15, 24, 34 кВт. Вони мають вбудований бойлер із нержавіючої сталі AISI316/L на 80 літрів. Котли є ідеальними для виробництва великої кількості гарячої води, наприклад в будинках на 4-6 осіб з 3-4 санвузлами з великим і неузгодженим водорозбором. В перші 10 хв можливо подати до 327 літрів гарячої води і ця продуктивність може зберігатися і надалі.

Котли DUALdens — котли конденсаційного типу з ощадним використанням газу, потужністю 34, 50, 70, 90 кВт. Потужність котла DUALdens 90 регулюється від 8 до 90 кВт, він обладнаний датчиком зовнішніх температур, що дозволяє здійснювати кліматичний контроль без встановлення додаткових терморегуляторів.

Появою на ринку України цієї надійної техніки, фірма Cosmogas ще раз підтверджує, що завжди приділяє дуже велику увагу компактності, економності, зручності для споживача, енергозбереженню та охороні навколишнього середовища.

Надаючи перевагу високоякісному обладнанню Ви заощаджуєте свій час, кошти, здоров’я, а прислів’я «скупий платить двічі» буде не про Вас.